[ Vecie raksti ] [ Cover Tool ]

DVDMedia.ee

Uzminat kas tas ir.. maksā 0.09Ls/gab.!? .. nē nepareizi.. tas nav putekļu sūcēja maināmais maisiņš, bet gan parastā CD-R matrica.. :)

Uzdūros netā [url=http://www.dvdmedia.ee]šim[/url] brīnumam. No sākuma mute atkārās, kad ieraudzīju cenu LVL. Kā jau minēju CD-R matricas pa 9 un 10 sant. un vēl DVD-R pa 16 sant. .. Skatījos piegāde gan tāda padārga, taču tas nešķita šķērslis un ar vēl 3 cilvēkiem piepildījām pasūtījuma paku, kuras piegāde katram iznāca 2.15ls. Šodien atnāca mūsu paka un gala rezultāts.. Pa ~34ls esu nopircis: 256mb flash drive, 50 CD-R; 25 DVD-R; 5 DVD-RW un 50 tukšos vāciņus.
Domāju ļoti izdevīgs pirkums, ņemot vērā to, ka mums te veikalā DVD+R maksā 1LS.

Komentāri

..........:
Woooooow
CD 4 meeeee

r21vo:
neesi vienīgais kas to vietiņu vēro, daži būtisti cik atceros veiksmīgi tika pie matricām no turienes un man sestra ar tagad taisās iepirkumu tur taisīt.

rinalds:
Eu vecais, paldies par linku ;-)) Tencinu.

nuucha:
ta nu gan lēti!!! kā nekā nav jāmaksā tizli nodokļi kas uzlikti matricām

Kraz:
Nez cik iznāk vienai matricai pašizmaksa.. ;]

MM-Y:
a paši diski normāli? nav kaut kādi pakaļdarinājumi?

MM-Y:
un kā notiek piegāde? Savāc pastā kā paciņu vai kā savādāk?

nuucha:
no biznesa viedookļā ir tā: preces cena veikalā sastāv no 30% ražotāja cenas, 15 - 25 % vekala uzcenojuma un pārējie ir transports, reklāma, apdrošināšana u.c izdevumi!

Kraz:
MM-Y: Īsti nezinu kā izpaužas pakaļdarinājumi matricās, taču kvalitāte ir apmierinoša. Protams nav tāda uzticība kā Verbatim vai Sony, bet vēl neviens brāķis nav gadījies. Un piegāde ir ar kurjeru, kas paciņu tev pievedīs līdz pašām durvīm, bez kādas papildus samaksas.

MM-Y:
un kā jāmaksā? Lapā bij rakstīts ar pārskaitījumu, t.i., tātad caur banku?

Kraz:
MM-Y: Taisni tā.. ar pārskaitījumu.

Raikons:
Varbūt tiešām būs japamēģina, tnx par linku!

Aiko:
hmmmm, tads skats ka man arii jacep augshaa pasuutiijums!! :) paldies tev!! :)

hasher:
Liels paldies par info! Buus jaaiegaadaajaas paaris 50nieku kuucinjas. Un tad beidzot mani piraatisma pildiitie direktoriji pazudiis no mana hdd :) ...

BoZeR:
pirātisms nogalina...

Decoy:
Būs arī jāpasūta! Kraz par to tev sudraba matrica :)

nezinītis:
Ar pārskaitījumu t.i. caur internetbanku arī var ?

afigel:
Paklau a kur shiem konts ir?tb jaaskaita un igauniju?cik nez maksaa paarskatiijums un cik ilgaa laikaa aizvelkas?

Ābrams:
Leišos lētāk tomēr viss sanāk. DVD-R DVD+R ACME uz viļņas tirgus nopērkama pa 1,6 litiem, jeb apmēram 35 santīmiem.

Kraz:
Tur ir dots arī LV konts uz kuru japārskaita.

KSB:
Itkaa jau leeti, diemzheel nemanaas nosaukumos ne Verbatim, ne Taiyo Yuden (DVD+R). Shodien vienu taadu Ritek noskeneeju un neteikshu ka patika rezultaati - viss grafiks sarkans no PI Failureem. Disc quality liidz kaadai treshdaljai diska bij kaadi 30, taalaak apnika. Savukaart manaam iecieniitajaam Verbatim kvalitaate bij 99 ;)

KSB:
Jaa un arii Traxdata razhotaajs ir Ritek... :(

Kraz:
Pats tiko noskenēju viena audio cd(Ritek) kvalitāti. Nero tool\'is izsvieda rezultātu - 78. Protams nevar salīdzināt ar Verbām.. taču uzsktatu to par normālu rādītāju..

KSB:
Par audio CD nevaru spriest (78 vareetu buut OK), neesmu testeejis, bet konkreetais bija DVD+R un dzheks kas bija iedevis nokopeet staffu no vairaakaam shaadaam matricaam teica ka visas taadas esot, taatad nebija viens konkreets braakjis. Un kopeejot arii, draivs vairaakas reizes nometa jau taa nelielo aatrumu. Bet iisteniibaa tas izsaka tikai 1: nolasiishanas rezerve ir ljoti zema un matricai staavot (pat neilgu laiku) kljuudas bez shaubaam radiisies vairaak un tur nav taalu liidz briidim kad kljuudu noteikshanas un laboshanas algoritmi nepaliidzees nolasiit infu.

Esemono:
http://www.dvdmedia.ee/product_reviews_info.php?products_id=151&reviews_id=67

neizklausaas iipashi spiidoshi..

hasher:
Kāds kurš kaut kad ir iegādājies preces no šī resursa varētu man paskaidrot, kam ir domāta šī adrese, kas norādīta pirkuma apstiprinājuma e-pasta vēstulē?

[i]Send To:
DVD Media.ee / Paloma K OU
Aedvilja 4, Tallinn 10120
Estonia
(372) 66 06 999[/i]

Kraz:
Tā nav vajadzīga lai nosūtītu naudu... mošk ja gribi sūtūt naudu aploksnē, tad noderēs..:)

Matrica:
http://www.pirkpigiau.lt/ kaut kā nedaudz līdzīgi

sestais:
kaiminjim ir labi saiti ar shaadaam uzparikteem, tagad tikai atliek arii letinjiem taadu uzaisiit. nebuusim tach atkal peedeejie ...

vecic:
Saņēmu es arī paku šodien, visa padarīšana aizņēma 4 dienas. Ātrāk piegādāja nekā tie igainīši savā galā tur izkustējās, nācās pat viņiem atgādināt, ka naudu esmu pārskaitījis, bet nekas nenotiek. Paņēmām uz trijiem 150 gab. dvd+r, nav jau nekāda dižā kvalitāte, bet šodien 3 diskus bez zudumiem jau esmu iecepis. 0.16 lats, par vienu disku ar visu piegādi, kopā par saviem 50 diskiem nācās samaksāt ~ 8.0 ls.

oib:
vecic
Kas par marku dvd+r diskiem ir un ja vari apskaties kas par razjotāju.

KSB:
Esemono: bet ko es saku?
Tas leishu kantoris http://www.pirkpigiau.lt/ tirgo Verbatimus, tas izklausaas krietni labaak... Varbuut i kaadz pircis tur?

vecic:
oib

Ražotājs Ritek, kura valsts nezinu, bet tā jau Ritek ir Taivānas kompānija.

DVD+R 4x (Ritek) Bulk B Grade

Katrā ziņā šitie nav labākie diski un negribētu nevienam ieteikt , bet man tā cena dikti patīk.

[url=http://www.dvdmedia.ee/product_info.php?cPath=23&products_id=124&osCsid=489c4dc4808c3475dc87054c4321d946]links te[/url]

\"laimīgais\" igauņu matricu lietotājs:
KATEGORISKI NEiesaku ņemt matricas šai igauņu kantorī. Paņēmu 150 gab. desu par 23.50 eiro. Rakstu ar BenQ DW1640. Nevienu matricu nav iespējams nolasīt 100%. Nero CD/DVD Speed rāda ārprātīgas lietas: ar 8x rakstītai matricai: PI avg = 982 (!!!!!), PI max = 2211, PIF avg = 250 (!!!!!), PIF max = 564, POF = 54178 (!!!!!). No 7 ierakstītiem failiem nolasāmi ir 5 (ar ātrumu 0.1x - 2x). Ja kādu interesē, varu izlikt īsu aprakstu & screenshots uz sava datora webservera. Sāku šaubīties, vai rakstītājs maz strādā. Nopirku Sony matricu. Rezultāti arī nav ideāli, bet ikdienai derēs: PI avg = 21.18 & PI Failures avg = 1.72, nu vismaz PO Failures = 0 un šo matricu var un varēs vēl kādu laiku nolasīt pilnībā. Tādu murgu vēl nebiju redzējis ar tā saucamajām TraxData matricām. Bija netā atsauksmes, ka šamās nav tās labākās, bet nu ne jau TĀDAS!!!! Ja kāds vēl joprojām kāro šos spīdīgos kafijas krūžu paliktņus, tad norēķināties var, pārskaitot peso Hanzabankā, kurjers krūžu paliktņus, kurus igauņi lepni dēvē par matricām, 4 dienu laikā piegādā Jūsu norādītā adresē, pirms tam piezvanot pa Jūsu norādīto tālruni piegādes brīdī (nu labi, 3 minūtes pirms piegādes).

\"laimīgais\" igauņu matricu lietotājs:
Ražotāja kods: RITEK R03-002, vai citā interpretācijā RITEK R02 (002).

\"laimīgais\" igauņu matricu lietotājs:
Atvainojos, citā interpretācijā domāts RITEK R03 (002).

\"laimīgais\" igauņu matricu lietotājs:
Pēc tam mēģināju rakstīt ar 4x & 2.4x. Jāatzīst, kļūdu skaits kļuva aptuveni 5 reizes mazāks, bet vienalga, tas nav pieņemams lielums, nolasāmi joprojām ir ne vairāk par 95% datu!!!!!

\"laimīgais\" igauņu matricu lietotājs:
Rezumējot: pārdodu lētus glāžu paliktņus, sorry, lētas TraxData DVD+R 8x matricas (Ls 0.15 gabalā), piegāde Rīgā bez maksas 1 dienas laikā, pašlaik pieejamas 146 gab. Rakstiet, interesenti: janis_p@inbox.ru

P.S.

Mazums, būšu, iespējams, iepircis pašu sliktāko DVD rakstītāju, kurš neko nekur nespēj ieskrāpēt.

\"laimīgais\" igauņu matricu lietotājs:
Ja pasūtīsiet no Igaunijas, sanāks Ls 0.16 gabalā, piedevām būs jāgaida aptuveni 4 dienas.

Kraz:
Tev neienāca prātā, ka to visu varēji uzrakstīt vienā komentārā?!

Kraz:
Palaidu testus uz tiem DVD diksiem.. tiešām sūdīgi.. Jāmēģina tagad tikt no tiem veļā..:) Bet CD kvalitāte gan apmierinoša.

BoZeR:
idiotisms ar tiem diskiem....50 gab paņēmu...galīgie sū*i....jeb*l...

statix:
aaa.. nu skaidrs=] no BoZeR nepirkšu tos diskus

Kraz:
A no manis nopirksi!? :D

statix:
ceri vien, ta jau labāk limbažos saulītē 10 paku pa 2.39( t-marketā )

BoZeR:
parastie cd ir labi...bet dvd vienkārši sux...:(

statix:
[b]aaa...nu nez...pa cik tad tu viņus man grasies pārdot? laikam jāmauc uz saulīti=] [/b]

Sarky:
Savdabiigi, lai neteiktu vairaak
Gribeeju jau rakstiit , lai \"\"laimīgais\" igauņu matricu lietotājs\" luuko peec firmwares apgreida (vai arii jauna DVD rakstiiklja...), bet laikam vinjsh nav vieniigais, kautkaadas probzas ir veel dazhiem... Katraa zinjaa, man ar Traxdata DVD+R 4x un NEC 3520a, FW 3.04 ir shaadi rezultaati:
PI error avg 20.34, max 132,
PI Failures avg 0.09 max 5

Un tas buutu vairaak nekaa ideaali, ja vien uz diska beigaam neiepaugtu sho kljuudu, kas nedaudz paaugstina jau taa zemos skatljus...

Sarky:
Un testeets, starp citu, ar Max speed, preteeji parasti testiem / saliidzinaashanai lietoto 4x, kas dod labaakus rezultaatus.

Pirms sadroshinaajos pasuutiit no igaunjiem, parakaajos CDfreikos un papeetiiju rezultaatus traxdata un ritek matricaam, kas izraadiijaas ljoti labi.

Mana pieredze ar shiem igaunjiem bija ljoti laba, tomeer tagad palasot atsauksmes, buus bailiigi kaut ko suutiit veel :)

Laikam konkreeta partija ir galiigaa pakaljaa?

Kraz:
Varbūt taisni konkrētam produktam.. Paņēmu to lētāko DVD bulku.. Bet no turienes ņemtās DVD-RW ir OK.

Andro:
Izmantojot \"Laimīgā\" igauņu matricu lietotāja pieriedzi pasūtīju es ar (īstenība 4 cilv. sametās vienam pasūtījumam) no igauņiem biškucīt matricas, kopsumā apmēram 700 gab., tai skaitā arī 3 lētos DVD batonus, tas ir bulkas. Pasūtīju vakar, tagad ar nepacietību gaidu kad tas pasūtījums būs pie manām doors! Biškucīt stroms ir, jo pasūtījums uz ~90 Ls.
Par DVD bulku kvalitāti man īpaši ilūziju nav, bet par to cenu tā kvalitāte ir ļoti OK. Mans LiTeon raksta/lasa uz urā, Xoro DVD skatīklis arī ņem pretī. DVD cepējam tikai vajadzēja uzlikt pēdējo firmvāri, savādāk viņš nepiedāvāja rakstīt ar 4x.
Vispār, pirms ižšķirties pasūtīt no Igaunijas DVD bulka tika pārbaudīta un 5 dažādiem cepējiem.

KufoX:
Sveiki. Es ar nosparojos pasūtīt 150 DVD cilindru ar superīgāko kvalitāti. Fakts tāds - 9.novembrī pasūtīju, 10.novembrī 11.00 pieveda pie durvīm:)-

Kraz:
Ar cilindru bij jāsaprot bulka!? Jo ja tā tad tu to nožēlosi..:)

Andro:
Starp citu man arī piegādājā nākošās dienas pēcpusdienā, biju patīkami pārsteigts. Bulkā jau iekodos, pagaidām garšo ļoti labi... Manā gadījumā cena par vienu DVD matricu kopā ar piegādi sanāk ~ 12 santīmi.
12. saņi par tīri normālas kvalitātes matricu ir super cena.

MiksVentsp:
\"Andro\" kaa tevi var sazvaniit vai uzrakstiit kaadu meili , gribu sho to pajautaat!?!?

Tēma-Beztēma..

Biju nedaudz radošs un radīju 2 tēmas Sony Ericsson k700i mobzim. Tagad jau vai katram 8 ir tas modelis, so varbūt vēl kāds atdzīs manas tēmas par labām esam..:)


Download b-chik v3 @ DA

Download b-chik v2 @ DA
P.S.
Iepatikās man tā tēmu veidošana.. Gaidam nākošās..:)